2 Aralık 2012 Pazar

Suskunlar Dizisi Neden Bitti? Suskunlar Final Bölümü

Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar ve Mehmet Özgür’ün başrolleri paylaştığı “Suskunlar”, VEDA EDİYOR...

Murat Yıldırım:

 Bu finali en başından planlamıştık Aslında final bölümünü çekiyoruz diye çok da üzülmüyorum. Sonuçta çok güzel bir iş yaptık. 28 bölüm devam etti. Planladığımız tarihte, planladığımız yerde de son noktayı koyuyoruz. Çünkü en başından işi tadında bırakmaya kararlıydık. Güzel başladık, öyle de bitirmek gerek. Böyle bir sette çalıştığım, böyle başarılı ve samimi arkadaşlarla beraber olduğum için mutluyum ama... Sırf onlarla tanışmak bile her şeye değerdi.

Aslı Enver:

Arkadaşlardan ayrılmak zor geliyor Ben hem çok mutlu hem de üzgünüm. Mutluyum, çünkü güzel bir işe imza attık. Üzgünüm, çünkü böyle bir ekibi yakalamışken, bu kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşken ayrılmak zor. İzleyici bizi sürekli gözü yaşlı, sinirli, kavga dövüş halinde görmüş olsa da kendi aramızda çok eğleniyorduk, set hep çok keyifliydi. İyiydik böyle. Diğer yandan, tadında bitiriyoruz işte, o da işin güzel yanı. Güzel yerde noktayı koyabildiğimiz için mutluyuz

Güven Murat Akpınar: 

Biz böyle iyiydik ya! Biz böyle iyiydik ya... Çok eğleniyorduk. O yüzden şimdi ayrılmak zor geliyor. Ama zamanı da gelmişti... Ekip olarak böyle bir dizi çektiğimiz için mutlu ve gururluyuz. Götürüsü çok az, getirisi büyük oldu, hepimiz o anlamda kârdayız.di, umarım izleyici de beğenir.

Sarp Akkaya: 

Her son, erken bir sondur “Suskunlar”, tüm çalışanlarının gönlünü koyduğu bir işti. Bu ekipte gerçekten büyük bir sevgi var ve onun bir parçası olabildiğim için mutluyum. Öte yandan sevdiğimiz bir işi bitiriyor olmanın hüznünü hepimiz yaşıyoruz. Her son, erken bir sondur ama her dizinin de bir ömrü var. Tadında bırakmak gerekiyordu.

0 yorum:

Yorum Gönder

E-Bülten

E-Bültene kaydolduğunuzda, yayınlanan her yazı anında size email yoluyla ulaşır.

Copyright © 2012 blueyesil, All Right Reserved. Türkçeleştirme Furkan Özden